बता मेरे यार सुदामा रे लिरिक्स | Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics

भजन को शेयर जरूर करें-:

बता मेरे यार सुदामा रे लिरिक्स (Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics) -: भाई घणे दिना में आया, कृष्ण भजन लिरिक्स, Krishna Bhajan Lyrics.

Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics, बता मेरे यार सुदामा रे लिरिक्स
Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics

बता मेरे यार सुदामा रे लिरिक्स (Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics)

बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया,
बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया…

बालक थारे जब आया करता,
रोज खेलके जाया करता,
हुई कै तकरार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया…

मन्ने सुना दे कुटुंब कहानी,
क्यों कर पड़ गयी ठोकर खानी,
रे मन्ने सुना दे कुटुंब कहानी,
क्यों कर पड़ गयी ठोकर खानी,
टोटे की मार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया…

सब बच्चों का हाल सुना दे,
मिश्रानी की बात बता दे,
रे सब बच्चो का हाल सुना दे,
मिश्रानी की बात बता दे,
रे क्यों गया हार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया…

चाहिए था रे तन्ने पहल में आना,
इतना दुःख नहीं पड़ता ठाणा,
रे चाहिए था रे तन्ने पहल में आना,
इतना दुःख नहीं पड़ता ठाणा,
क्यों भुल्ला प्यार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे यार सुदामा रे,
भाई घणे दिना में आया…

इब भी आगया ठीक वक़्त पे,
आज बैठ जा मेरे तखत पै,
रे इब भी आगया ठीक वक़्त पे,
आज बैठ जा मेरे तखत पै,
जिगरी यार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे, यार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

आजा भगत छाती पे लाल्यूँ,
इब बता तन्ने कन्ने बिठा लूँ,
रे आजा भगत छाती पे लाल्यूँ,
इब बता तन्ने कन्ने बिठा लूँ,
करूँ साहूकार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

बता मेरे, यार सुदामा रै,
भाई घणे दिना में आया…

Bata Mere Yaar Sudama Re Lyrics in English

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya,
Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Balak Thare Jab Aaya Karta,
Roj Khelke Jaaya Karta,
Hui Kai Takraar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Manne Suna De Kutumb Kahani,
Kyon Kar Pad Gayi Thokar Khani,
Re Manne Suna De Kutumb Kahani,
Kyon Kar Pad Gayi Thokar Khani,
Tote Ki Maar Sudama Rai,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Sab Bachchon Ka Haal Suna De,
Mishrani Ki Baat Bata De,
Re Sab Bachcho Ka Haal Suna De,
Mishrani Ki Baat Bata De,
Re Kyon Gaya Haar Sudama Rai,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Chahie Tha Re Tanne Pahal Mein Aana,
Itna Duhkh Nahin Padta Thana,
Re Chahiye Tha Re Tanne Pahal Mein Aana,
Itna Duhkh Nahin Padta Thana,
Kyon Bhulla Pyar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Ib Bhi Aagaya Theek Waqt Pe,
Aaj Baith Ja Mere Takhat Pai,
Re Ib Bhi Aagaya Theek Waqt Pe,
Aaj Baith Ja Mere Takhat Pai,
Jigri Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Aaja Bhagat Chhaati Pe Lalyun,
Ib Bata Tanne Kanne Bitha Loon,
Re Aaja Bhagat Chhati Pe Lalyun,
Ib Bata Tanne Kanne Bitha Loon,
Karun Sahukar Sudama Rai,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

Bata Mere Yaar Sudama Re,
Bhai Ghane Dina Mein Aaya…

कृष्ण भगवान के अन्य भजन (Krishna Bhajan Lyrics)
श्याम रंग में रंगी चुनरियानन्द के घर जन्मे कन्हैया
छोटो छोटो सो कृष्ण कन्हैयाआज ख़ुशी है भारी श्याम जन्मा
शान्ताकारं भुजगशयनं पद्मनाभंअच्युतम केशवं कृष्ण दामोदरं
Shri Krishna Bhajan Video !

अन्य भजन के लिए लॉगिन करें – hindibhajanlyrics.in

भजन को शेयर जरूर करें-: