बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स

भजन को शेयर जरूर करें-:
Balaji Mhara Kasht Nivaro Ji Lyrics, बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी,
दुखड़ा का मारया हाँ,
म्हणे आन उबारो जी…

बालाजी प्रभु राम जी का प्यारा जी,
म्हारी विनती सुन लीजो,
बाबा थाने पुकारा जी…

लंका में जाकर आग लगाई जी,
सागर में जाकर के,
बाबा पूंछ बुझाई जी…

थाने रामनाम की धुन अच्छी लागे जी,
सूती किस्मत बाबा,
थारे नाम से जागे जी…

दुखड़ा में बाबो दोड़्यो ही आवे जी,
हम सब पर मेहर करो,
थारी महिमा गावा जी…

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी,
दुखड़ा का मारया हाँ,
म्हणे आन उबारो जी…

Balaji Mhara Kasht Nivaro Ji Lyrics In English

Balaji Mhara Kastha Niwaro Ji,
Dukhada Ka Maraya Haan,
Mahne Aan Ubaro Ji…

Balaji Prabhu Ram Ji Ka Pyaara Ji,
Mhari Vinati Sun Lijo,
Baba Thaane Pukara Ji…

Lanka Mein Jakar Aag Lagai Ji,
Sagar Mein Jakar Ke,
Baba Punchh Bujhai Ji…

Thaane Ramanaam Ki Dhun Achchhi Lage Ji,
Sute Kismat Baba,
Thaare Naam Se Jage Ji…

Dukhada Mein Babo Dodyo Hi Aave Ji,
Ham Sab Par Mehar Karo,
Thaari Mahima Gava Ji…

Balaji Mhara Kastha Niwaro Ji,
Dukhada Ka Maraya Haan,
Mahne Aan Ubaro Ji…

हनुमान जी के अन्य भजन (Hanuman Bhajan Lyrics)
तूने लंका जलाई करामात हो गईराम जी के काज बनाए हनुमाना
तेरी चौखट पे ओ बाबा जिंदगीप्यारे हनुमान एक काम कर दे
जरा चल के अयोध्या जी में देखोभर दे सभी की झोली मेहंदीपुर
Hanuman Ji Ka Bhajan Video !

For More Bhajan Login – hindibhajanlyrics.in

भजन को शेयर जरूर करें-: